sábado 1 abril 2023

ÚLTIMAS NOTICIAS

Per fi, tenim espigons a la platja d’Almenara

Després de més de 20 anys de lluita i d’espera, de temporals, de patiment i de destrucció, la Platja Casablanca d’Almenara ja té els espigons. Aquestos ens protegiran de noves tempestes i de la regressió. Les obres, executades pel Govern d’Espanya, i amb més de 6 milions d’euros d’inversió ja s’han acabat. Per aixó, tots i totes estem d’enhorabona, perque hem lluitat molt.

Aquest fet es mereix una celebració molt especial. I això és el que anem a fer aprofitant que aquesta setmana fem la Fira d’Estiu a la Mar. Es tracta de una clàssica activitat a la nostra platja. En la Fira es troben els comerços locals, i vos convide a tots i totes.

 

Foc i festa

Seguidament, el divendres, el foc, les dances i el so de les dolçaines i tabals ressonaran a la nostra platja a partir de les 22:30 hores. Un gran correfocs amb la Diabòlica de Morvedre i la colla Garramatxa d’Almenara plenarà els nostres carrers i recorrerà tot el Passeig Marítim entre el mirador i les lletres corpòries.

Amb esta gran festa tan nostra amb foc, dances, dolçaines i tabals, volem agrair a tot el poble d’Almenara la seua lluita, constància i convicció al llarg dels anys. Com a resultat del bon treball fet, per fi hem aconseguit aquestos espigons tant desitjats. Els que protegeixen la nostra platja. També és moment de donar les gràcies a la gent de Costes per la seua implicació. Gràcies també a l’empresa constructora pel seu treball i diligència que ha permès acabar les obres més prompte del previst inicialment.

Continuant amb el agraïments, no podem oblidar-nos dels inicis, amb l’impuls que Antonio Lorenzo i Ximo Puig li van donar, permetent que començaren els estudis i projectes. La seua ajuda quan la cosa es complicava va ser fonamental. També hem comtat amb a la Plataforma, amb Cristóbal Gómez al front i amb l’anterior alcalde, Vicent Gil.

Ell va començar la lluita, que jo, actual alcaldessa, junt el meu equip hem continuat. Gràcies al Govern d’Espanya per fer l’obra, i com no, a tota aquella persona i institució que ha treballat per a que Almenara tinguera aquestes desitjades esculleres.

Festes, pero amb cap

El nostre poble es alegria, festa i somriures. Per aixó, després de dos anys durs, volem gaudir de estes festes com  si foren les primeres. No obstant, som conscients que la pandèmia no ha finalitzat, pel que demanem prudència a la població. Almenara torna a brillar en 2022 amb unes celebracions que volen deixar constància del compromís d’aquesta terra amb les seues costums i tradicions.

Resumint, Almenara dona la benvinguda a totes les persones que vulguin visitar-nos durant estos dies, y descobriran el perqué d’l’amor del seus veïns per este poble. Les festes seran inovidables, pero hem de tenir en compte algunes de les restriccions vigents. El virus segueix entre nosaltres, pero no podrà guanyar-nos. Hem de prevenir tot risc, pero no per aixó hem de deixar de celebrar y gaudir de les nostres festes.

Les nostres vides han estat limitades els últims mesos a causa de la pandèmia, pero aixó comença a tindre un final. No obstant aixó, la llum al final del tunel es pot allunyar amb qualsevol pas enrere. Tinguem especial cura amb els més vulnerables, pero permitint que puguen guadir de les celebracions. Els majors han patit moltar por amb la pandemia, pero ara es moment de que s’oblidin de tot el roin.

Tots tenim ganes de festa, pero hem de tindre cura també dels xiquets. A cusa del confinament, el xiquets van patir un tancament molt dur que els a deixat seqüeles. Pero els nostres menuts tenen ganes d’eixir al carrer i fer poble. Es el nostre deure donar-los les millors festes, pero al mateix temps ser conscients dels temps que vivim.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Latest Posts

NO TE PIERDAS